Boboda

Wedding & Events

Tips voor je eerste bezoek aan de bruidswinkel

Spannend, binnenkort breng je je eerste bezoek aan een bruidswinkel. Je zit vast met een aantal vragen nadat je een afspraak hebt gemaakt. Hoe lang voor je bruiloft ga je best langs de bruidswinkel? Wie neemt je mee naar dit belangrijk moment?  Hieronder zet ik je alvast op weg om van je eerste bezoek een succes te maken!

Wanneer maak je best een afspraak met de bruidswinkel?

Alvorens je een afspraak maakt met een bruidswinkel, denk je best even na over het soort kleed dat je graag wilt. Wil je graag een kleed uit de collecties of kies je voor een uniek kleed (of pak!) op maat. Voor een kleed uit de collecties ga je best minstens 7 maanden voor je huwelijk langs. Je kan gerust bij meerdere bruidswinkels langsgaan om je droomjurk te vinden. Voor een kleed op maat is er vaak iets meer tijd nodig. Er moet namelijk een uniek concept worden gemaakt dat volledig beantwoordt aan je wensen. Nadat je je jurk hebt gekozen dien je nog minstens een tweetal keer terug te komen om je jurk te laten aanpassen zodat hij je perfect pas op je trouwdag.

Waar moet ik op letten bij het uitkiezen van een jurk?

Ook al denk je bij het uithalen van de jurken uit het rekken, dat je je ideale jurk al gezien hebt. Toch is het goed als je meerdere jurken past en die met elkaar vergelijkt. Test ook zeker het gemak van je kleed uit. Kan je er gemakkelijk mee gaan zitten? Kan je dansen met het kleed?

Wie neem ik mee?

Je hoeft niemand mee te nemen wanneer je je bruidskleed gaat kiezen.Sommige bruidjes gaan zelf de eerst keer alleen en de tweede keer pas een mama of vriendin mee. Denk er in ieder geval goed over na wie je wil meenemen. Hoe meer mensen je meeneemt, hoe moeilijker het soms wordt om te kiezen. Iedereen die je meeneemt kan een andere voorkeur van kleed hebben en dat kan het soms onnodig moeilijk maken. Je moet vooral het bruidskleed kiezen waar jij je goed in voelt en waarin je straalt.

Veel succes!

Ellen

Nog geen reacties!

Heb je iets te vertellen? Ga je gang, wij luisteren!

Please no link dropping, no keywords or domains as names, do not spam, and be nice!