Boboda

Wedding & Events

Zwanger trouwen

Kunnen we trouwen als ik zwanger ben? Een vraag die steeds vaker opsteekt bij toekomstige bruidjes. Zouden we het huwelijk toch niet beter uitstellen tot na de bevalling? Of zou het toch nog mogelijk zijn om met een bolle buik te trouwen? Nu ik zelf nog volop aan het genieten ben van mijn bolle buik, geef ik graag wat tips mee voor bruidjes die van plan zijn om hun ja-woord te geven met een extra getuige erbij.

Lees verder →

Bezoek Boboda op de Wij Trouwen Beurs in Sint-Niklaas

Op zondag 19 oktober kan je een bezoekje brengen aan de Wij Trouwen Beurs in hotel Serwir in Sint-Niklaas. Je kan er kennis maken met onze diensten en met de andere leveranciers op de beurs. En wie weet maak jij wel kans op een gratis adviesgesprek van Boboda. Naar aanleiding van het 20-jarig bestaan van de beurs, zijn er immers heel wat prijzen te winnen!
Ik hoop jullie daar te zien!
Groetjes,
Ellen
Affiche_beurs_serwir2014

Leuke ideeën voor save-the-date!

Ga je trouwen en mag iederen het weten? Verstuur dan net als vele bruidsparen een save-the-date als aankondiging van je huwelijk! Zo ben je zeker dat je gasten alvast jullie datum vrijhouden. Je kan een leuke kaart sturen. Maar er zijn ook nog vele andere leuke aankondigingsmogelijkheden!

Lees verder →

Kalender workshops ‘Start tot plan’ staat online!

Beste bruidjes en bruidegommen,

Ook in 2014 organiseert Boboda weer een aantal workshops ‘Start to plan’! Deze workshop is een must voor alle bruidsparen! Met alle tips kan je succesvol starten met de organisatie van jullie huwelijk!

Kijk vlug onder www.boboda.be/workshops en reserveer een plaatsje!

Tot snel!

Ellen

5 tips voor een feest met kinderen

Steeds meer bruidsparen hebben al kinderen vooraleer ze trouwen. Of ze willen ook graag de kinderen van vrienden en familie welkom heten op hun feest. Samen maken ze er zo geen gezellig samenzijn van! Lees zeker deze tips door als jullie van jullie feest ook een echt kinderfeest willen maken.

Lees verder →

Trends voor huwelijk in 2014!

2014 komt steeds dichterbij. Hoog tijd dus om jullie op de hoogte te brengen van de huwelijkstrends voor het komende jaar! Het belooft alvast een fantastisch trouwjaar te worden!

Lees verder →

Tuinfeest

Feest in je tuin!

Wat een prachtig weer momenteel! Zalig om te genieten in de tuin. Waarom zou je je (huwelijks)feest niet in je tuin organiseren als je er de ruimte voor hebt? Met deze praktische tips kom je al een eind op weg!

Lees verder →

Het gaat regenen op mijn huwelijksdag! Wat nu?

Foto: Plate & Pattern

Enkele weken voor je huwelijk begin je de weersvoorspellingen in het oog te houden. Zou het regenen of niet? Wanneer er dan toch regen wordt voorspelt, zorg er van voor dat geen reden hoeft te zijn om je huwelijksdag volledig in het water te laten vallen. Met deze tips kan je je alvast goed voorbereiden zodat je nog steeds het zonnetje kan zijn op je huwelijksdag!

Lees verder →

Originele bruidsboeketten

Zoek je een ander bruidsboeket dan een traditionale biedermeier? Dan zetten hierbij een aantal originele bruidsboeketten op een rijtje!

Lees verder →

Artikel Yunomi: Waarom werd Ellen weddingplanner?

Yunomi vroeg Ellen naar haar passie als weddingplanner. Hoe kwam ze erbij om Boboda Weddings & Events op te starten?

Lees hier haar verhaal…