Boboda

Wedding & Events

Leuke ideeën voor save-the-date!

Ga je trouwen en mag iederen het weten? Verstuur dan net als vele bruidsparen een save-the-date als aankondiging van je huwelijk! Zo ben je zeker dat je gasten alvast jullie datum vrijhouden. Je kan een leuke kaart sturen. Maar er zijn ook nog vele andere leuke aankondigingsmogelijkheden!

Wat denk je van ballonnen?

Ballon

 

Er kunnen heel wat redenen zijn om voor ballonnen te kiezen. Jullie kan ze gemakkelijk    versturen. En er is een verrassingseffect aan verbonden omdat jullie gasten pas kunnen zien wat er op staat als ze de ballon volledig hebben opgeblazen!

 

 

 

 

 

 

Mag het iets meer zijn? Lekkere chocolade!

chocolade

 

Zeg nu zelf, jij lukt ook ook wel graag chocolade. Waarom het dan niet integreren als een save-the-date? Ik ben er zeker van dat dat zal aanslaan bij jullie gasten.

 

 

 

Een filmpje

Er bestaan super leuke filmpjes die jullie kunnen gebruiken als aankondiging van jullie huwelijk of feest! Met wat slim montagewerk een absolute voltreffer van formaat! Bovendien ook gemakkelijk om te verspreiden via sociale media. Op Youtube vind je er een aantal heel originele terug ter inspiratie.

Kerst, een kans voor je aankondiging

christmasTrouwen jullie pas het jaar er op, gebruik dan de kerstkaartjes ook als save-the-date kaartjes!

 

 

 

 

 

En geloof me deze lijst is eindeloos…laat jullie creativiteit aan het werk gaan en maak er iets leuks van. Door een originele save-the-date te voorzien verlekkeren jullie immers jullie gasten al op het effectieve feest! Dat willen ze uiteraard niet missen! Dus opzet save-the-date geslaagd!

Veel succes!

Ellen

Nog geen reacties!

Heb je iets te vertellen? Ga je gang, wij luisteren!

Please no link dropping, no keywords or domains as names, do not spam, and be nice!