Boboda

Wedding & Events

Winter wedding

Hoewel we ons momenteel pal in hét trouwseizoen bevinden, kiezen er tegenwoordig steeds meer en meer bruidsparen voor een huwelijk in de winter. Misschien niet direct waar je zelf aan gedacht had toen je ten huwelijk werd gevraagd, maar trouwen in de winter heeft tal van voordelen!

- Een feestzaal die vrij is op jullie huwelijksdatum

Willen jullie zeker zijn dat jullie ideale trouwlocatie nog vrij is op jullie huwelijksdag? Trouw dan tussen oktober en maart! Aangezien de meeste bruidsparen nog altijd kiezen voor de andere helft van het jaar, is de kans groot dat jullie datum nog vrij is!

- Al jullie gasten aanwezig

Niets is zo spijtig als gasten die annuleren voor jullie huwelijk omdat ze met vakantie zijn. Soms kunnen zelfs jullie save-the-date kaartjes niet helpen om ervoor te zorgen dat al jullie genodigden aanwezig zijn. Door te trouwen in de winter zijn jullie zeker van een geslaagd feest met al jullie vrienden en familie.

- Kortingen leveranciers

Ook voor leveranciers kan het behoorlijk rustig zijn in de wintermaanden. Het zal dus eenvoudiger zijn voor jullie om een leuke korting te bedingen.

- Gezelligheid

Een prachtig haardvuur, dwarrelende sneeuwvlokken en misschien zelfs wel een kerstboom! Zeg nu zelf, kennen jullie iets gezelliger? Zo’n fantastische sfeer komt uiteraard ook die op jullie huwelijk ten goede!

- Prachtige foto’s in een winterlandschap

Op zoek naar originele foto’s? Een huwelijk in de winter kan prachtige foto’s opleveren.

Waarom wachten tot de volgende zomer als jullie deze winter nog kunnen trouwen? Trouw nog deze winter en maak snel een vrijblijvende kennismakingsafspraak!

Tot binnenkort,

Ellen

Nog geen reacties!

Heb je iets te vertellen? Ga je gang, wij luisteren!

Please no link dropping, no keywords or domains as names, do not spam, and be nice!