Alternatieve ceremonie

Steeds meer bruidsparen kiezen voor een alternatieve ceremonie. Ook daarvoor ben je bij Boboda Weddings & Events aan het juiste adres.

Boboda Weddings & Events werkt voor jullie een persoonlijke viering uit volgens jullie interesses. Helemaal op maat stellen we jullie ceremonie samen. Met leuke teksten én een portie originaliteit en humor!

 

Bij het uitwerken van jullie ceremonie zijn er twee mogelijkheden:

- Ofwel werken we samen met jullie een viering op maat uit.

- Ofwel werken we samen met jullie vrienden en familie een verrassingsviering uit! Zo hoeven jullie zelf niets te doen, enkel genieten natuurlijk en is de hele viering op jullie trouwdag een leuke verrassing.

 

Bij beide opties zijn we de dag van jullie huwelijk aanwezig om jullie viering aan elkaar te praten. Ter voorbereiding hebben we twee gesprekken om alles uit te werken.

Een viering duurt ongeveer 45 minuten. Het is een afwisseling van teksten en muziek die jullie zelf kunnen kiezen.

 

De alternatieve ceremonie is ook te combineren met de trouwdagbeleleiding. Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Referentie Peggy en Michael alternatieve huwelijksceremonie

Deze zomer mocht Boboda Weddings & Events instaan voor de huwelijksceremonie van Peggy en Michael. Het werd een leuke en ontroerende  verrassingsceremonie.

 Peggy_Michael_ceremonie

 

 

Doe zo verder met alle koppels te verwennen zoals enkel jij dat kan.

Willen jullie een toffe ceremonie met een rollercoaster aan emoties dan raden wij jullie aan om deze door Ellen te laten verzorgen!

Bedankt,

Peggy en Michael