Over Boboda

Ik ben Ellen Verhavert, zaakvoerster van Boboda Weddings & Events. Toen ik in 2010 zelf trouwde kreeg ik de huwelijksmicrobe sterk te pakken. Nadat ik tevreden mocht terugblikken op mijn eigen huwelijk besefte ik dat het organiseren van huwelijken een passie was geworden. Daarom startte ik begin 2011 met de opleiding bij de BWPB (Beroepsorganisatie Weddingplanners België) tot professioneel weddingplanner. Momenteel ben ik gediplomeerd en gecertificeerd weddingplanner.

 

Ik vind het fantastisch om bruidsparen te kunnen begeleiden tijdens de voorbereidingen van hun huwelijk. Het is telkens fijn om te zien dat er dankzij mijn hulp een grote last van hun schouders valt. Het geeft me veel voldoening om bruidsparen te zien genieten van hun grote dag zonder zich om iets zorgen te hoeven maken.

Ik kijk er alvast naar uit om ook jullie te kunnen helpen bij de voorbereidingen van jullie huwelijk of feest.

Tot binnenkort!

 

Ellen Verhavert

 

Werkwijze

 

Om te weten wat jullie wensen zijn, plannen we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek informeren we naar jullie wensen en verwachtingen. Op basis daarvan stellen we een voorstel voor jullie huwelijk of event op.

 

Na jullie goedkeuring van het voorstel gaan we onmiddellijk aan de slag. We stellen een draaiboek op, maken een budgetplanning en contacteren leveranciers. Uiteraard houden we bij dit alles rekening met jullie wensen. Samen maken we er zo een dag van die niet meer stuk kan!

 

Boboda Weddings & Events organiseert huwelijken en feesten in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen.