Bloemekee.be

bloemen

Elk huwelijk wordt zorgvuldig voorbereid. Aanstaande bruidspaartjes worden uitgenodigd op de koffie om alles te bespreken. We zoeken samen naar de gepaste stijl, attenties voor de gasten, concrete afspraken voor de belangrijke dag. En dat alles binnen het vooropgestelde budget.

Hof Van Coolhem

Locatie

Het Hof van Coolhem, bestaat uit een originele combinatie van een moderne brasserie, een mooi bosterras, park domein, als ook feest- en vergaderzalen in een zéér rustgevend kader.

ArtXpo

Fotografie

Als uw reportage of fotoshoot iets bijzonder mag zijn…

Omdat mensen en gebeurtenissen uniek zijn, is elke fotoshoot of reportage een origineel en creatief project dat persoonlijkheid en sfeer op heel natuurlijke wijze beeld brengt.

Jim De Sitter

Fotografie

Jim De Sitter Fotografie staat garant voor een succesvolle fotoreportage op maat van de klant. Vanaf nu is ook de Klikbox beschikbaar : een professionele photo booth waar uw gasten leuke en originele selfies kunnen maken, deze delen op social media of direct afdrukken en als origineel aandenken meenemen naar huis. Plezier gegarandeerd!

Tanja Katzmann

Juwelen

Unieke ontwerpen van juwelen, zowel met nieuw als oud goud

Heidelinde

Trouwkledij

Een trouwjurk kan kort zijn, of lang, gebroken wit of kleurrijk, romantisch of strak… Maar het trouwkleedje moet altijd een ziel hebben, iets persoonlijks, het moet bij je passen. De lijn ‘Heidelinde’ legt een persoonlijke, speelse toets in de trouwkledij, het hoeft niet altijd klassiek te zijn. Dat is mijn doelstelling, de bruid haar droomjurk geven…

 

Beauty-Licious

Visagie

Uw trouwdag is een dag om nooit te vergeten. Natuurlijk wilt u er betoverend uitzien. Beauty-Licious verzorgt uw haar en make-up, zodat u het stralende middelpunt van de dag bent. Tijdens de proef-sessie bepalen we samen met u, uw eigen bruidsstijl. Alles wordt dan zorgvuldig bijgehouden, zodat er op de belangrijke dag niets kan mis gaan. Het is ook mogelijk om haar en make-up bij te werken voor het avondfeest. Zo kunt u schitteren op uw eigen feest. Uiteraard kunnen we ook het haar en make-up van uw gasten verzorgen.

 

originele trouwkaarten CartaRosa

CartaRosa

drukwerk

Op zoek naar originele trouwkaarten? CartaRosa heeft een eigen collecte huwelijksuitnodigingen in verschillende stijlen. Alle trouwkaarten kan je volledig laten aanpassen naar jullie smaak en alle bijkomend drukwerk (gastenboek, huwelijksbedankjes, …) kan je in dezelfde layout verkrijgen!