Boboda

Wedding & Events

5 tips voor een feest met kinderen

Steeds meer bruidsparen hebben al kinderen vooraleer ze trouwen. Of ze willen ook graag de kinderen van vrienden en familie welkom heten op hun feest. Samen maken ze er zo geen gezellig samenzijn van! Lees zeker deze tips door als jullie van jullie feest ook een echt kinderfeest willen maken.

1. Voorzie animatie

Het lijkt een voor de hand liggende tip maar toch wordt dit vaak vergeten. Als jullie kinderen uitnodigen, dan moet je zeker ook kinderanimatie voorzien. Zo voorkom je dat de kinderen de hele tijd aan de mouw van hun ouders zitten te trekken. Zo kunnen ouders en kinderen volop genieten van het feest. Het hoeft helemaal niet duur te zijn. Met wat knutselgerief, een springkasteel en speelgoed kom je al heel ver. Er bestaan uiteraard ook gespecialiseerde firma’s die je kan inhuren om de kinderen te entertainen. Zet gerust ook de uitnodiging dat je kinderanimatie voorziet. Ouders zullen zo meer geneigd zijn om hun kinderen mee te brengen.

2. Lekker smullen

Bij een echt kinderfeest, hoort ook aangepast lekkers. Verwen ze met een lekker tussendoortje en voorzie een aangepast diner. Zo wordt het voor hen ook genieten.

3. Wie houdt er een oogje in het zeil?

Ouders brengen met veel plezier hun kinderen mee naar een feest. Maar wie let er op hen als de ouders een glaasje drinken en een hapje eten? Voorzie daarom ook begeleiding voor de kinderen. Iemand die hen wat in het oog kan houden of hen kan begeleiden met het knutselen. Zo zijn de ouders ook gerust en hoeven ze zich om hun kinderen geen zorgen te maken.

4. Slaapwel

Sommige kinderen zijn misschien nog klein of worden wat sneller moe. Voorzie daarom een ruimte waar ze kunnen slapen indien nodig.

5. Kinderdj

Start je dansfeest met een kinderparty! Enkele plaatjes van K3, Plop, Mega Mindy, … zorgen onmiddellijk voor de nodige kindersfeer!

Veel succes!

Ellen

Nog geen reacties!

Heb je iets te vertellen? Ga je gang, wij luisteren!

Please no link dropping, no keywords or domains as names, do not spam, and be nice!