Boboda

Wedding & Events

Wat met je kleed na je huwelijk? Trash the dress!

Je koopt een prachtige jurk voor je droomdag en eens die dag er op zit…wat doe je er dan nog met dat kleed? Je kan het – net als vele bruidjes – een plaatsje geven in je kast tussen andere spullen die je nooit meer uithaalt. Of je kan van je kleed een artistiek fotokunstwerk maken. Helemaal hip en trendy die ‘trash the dress’!

Trash the dress gaat om het nemen van mooie en artistieke foto’s tijdens het ‘vernietigen’ van je bruidsjurk. Het is een concept dat overgewaaid is vanuit de Verenigde Staten – hoe kan het ook anders?

De ideale manier om je mooie -witte- jurk van een andere kant te laten zien! Geloof me, het kan echt prachtige foto’s opleveren. Tijdens zo’n shoot doe je als bruid wat je op je trouwdag anders nooit zou doen: gooien met taart, smossen met verf, zwemmen in de zee, … je kan het zo gek -of liever vuil- niet bedenken.

Gaat dat toch wat ver voor jou? Je kan ook gerust je trouwjurk elk jaar op je huwelijksverjaardag aantrekken (zoals ik dat doe :-)).

Groetjes,

Ellen

Foto:Artur Lastowski (Polen)

One thought

Heb je iets te vertellen?
Ga je gang, wij luisteren!
  1. Veerle // reply July 24, 2012 at 7:00 am

    Eén van de leukste die ik ooit gehoord (en onthouden) heb; organiseer elk jaar een feestje voor je getrouwde vriendinnen, in trouwkleed uiteraard :-)

Heb je iets te vertellen? Ga je gang, wij luisteren!

Please no link dropping, no keywords or domains as names, do not spam, and be nice!