Boboda

Wedding & Events

Wat zetten we op onze trouwuitnodiging?

Jullie trouwdatum komt steeds dichterbij, tijd dus om even stil te staan bij jullie trouwuitnodiging. Het is een leuk moment als jullie zover zijn om deze op te maken. Jullie kunnen er alvast vele kanten mee op: een eigen design, een alternatieve uitnodiging, een speciaal papier,… . Maar wat moeten jullie er nu allemaal op zetten?

Vooraan op de kaart staan meestal jullie namen, jullie huwelijksdatum, en/of zoiets als ‘Wij trouwen!’. Daarnaast moeten er zeker nog de volgende dingen op staan:

-         waar en wanneer vindt het huwelijk plaats (zowel gemeentehuis als ceremonie)

-         waarvoor wordt de gast uitgenodigd (receptie, avondfeest, dansfeest)

-         jullie feestadres

-         graag bevestiging van jullie komst voor (3 weken voor jullie trouwdag)

-         jullie contactgegevens (telefoonnummer en/of emailadres, eventueel nieuw adres)

-         cadeautip.

Huwelijksuitnodigingen zouden 6 weken op voorhand verstuurd moeten worden naar de genodigden. Indien jullie huwelijk in de zomer plaatsvindt, stuur de uitnodiging dan liever 2 maanden op voorhand. Zo zorgen jullie ervoor dat zoveel mogelijk van jullie gasten effectief zullen aanwezig kunnen zijn op jullie huwelijk. Willen jullie helemaal zeker zijn van hun komst? Stuur dan minstens een half jaar op voorhand een save-the-date kaart. Met die kaart kondigen jullie jullie huwelijksdatum al aan zodat jullie gasten deze alvast vrij kunnen houden.

Veel succes,

Ellen

PS: Boboda werkt met een online registratiesysteem voor jullie gasten. Zo hoeven jullie zelf niet bij te houden wie er allemaal aanwezig zal zijn! Eenvoudiger kan het niet!

Nog geen reacties!

Heb je iets te vertellen? Ga je gang, wij luisteren!

Please no link dropping, no keywords or domains as names, do not spam, and be nice!