Boboda

Wedding & Events

3 Trends voor bruidsjurken in 2013

Afgelopen weken stelden de grootste bruidshuizen hun lentecollectie voor 2013 voor. Dat is iets wat wij als weddingplanner maar al te graag eens van naderbij bekijken. De klassiekers (wit, romantisch, strapless) blijven uiteraard nog steeds populair. Toch zijn er in 2013 een aantal leuke trends op te merken. Als jij dus hip en trendy wil zijn voor je huwelijk in 2013 kan je haast niet voorbij aan deze voornaamste trends:


Schitter in rood

Bruidjes in China huwen al langer in deze opvallende kleur, maar deze trend komt nu ook over tot in het Westen. Zo bestaat de Mei Ming-collectie van Vera Wang uit 15 rode jurken! In de collectie zijn er verschillende tinten rood terug te vinden.

 

Kies voor je sierlijk kant

Kant is weer helemaal in, ofwel bovenaan de schouders ofwel aan de mouwen. Het ziet er helemaal fantastisch uit zo! Samen met een ruiker mooie bloemen is het geheel helemaal af.

 

Ga voor sexy kort

Als de bovenstaande trends niets voor jou zijn, is deze laatste het misschien wel. In tegenstelling tot het idee dat men heeft van een bruidsjurk, wordt het in 2013 een trend om te kiezen voor een korte jurk. Wat je ook kan doen is deze korte jurk gebruiken als tweede jurk en pas aantrekken als het dansfeest start.

Als een van deze trends helemaal jouw ding is, geef dit dan zeker door als je naar een bruidswinkel stapt. Ook in andere collectie komen deze trends voor. Of je kan natuurlijk ook je bruidskleed helemaal op jouw maat laten maken. Boboda Weddings & Events werkt hiervoor samen met Heidelinde.

Nog geen reacties!

Heb je iets te vertellen? Ga je gang, wij luisteren!

Please no link dropping, no keywords or domains as names, do not spam, and be nice!