Boboda

Wedding & Events

Verwelkom gasten op een originele manier

Steeds meer zoeken bruidsparen naar originele manieren om hun gasten welkom te heten. Vaak gaat een dergelijke verwelkoming gepaard met een leuk fotomoment. Deze foto’s vormen achteraf een mooie terugblik op alle gasten die aanwezig waren op jullie huwelijk.

Er zijn verschillende manieren om jullie gasten te laten plaatsnemen voor de foto. Een veel gebruikte manier is die met de fotokader. Het zorgt voor een fotoreeks die in dezelfde stijl blijft.

Jullie kunnen ook jullie gasten verwelkomen met een echte verkleedpartij. Jullie leggen een aantal verschillende attributen klaar zoals hoeden, sjaals, dassen, kleurrijke vestjes, enz. Als jullie in een thema werken, is dit ook leuk om dit door te trekken. Dit levert tal van leuke en originele foto’s op!

 

Een ander origineel idee om je gasten te verwelkomen kan door gebruik te maken van Wolkietalkies. Een Wolkietalkie is een wolkje dat je kan beschrijven met een persoonlijke boodschap voor het bruidspaar. Zo zijn er gedachtenwolkjes, spreekwolkjes, … . De toon aan het begin van jullie feest is alvast gezet!

 

Veel succes!

Ellen

Nog geen reacties!

Heb je iets te vertellen? Ga je gang, wij luisteren!

Please no link dropping, no keywords or domains as names, do not spam, and be nice!