Boboda

Wedding & Events

Het gaat regenen op mijn huwelijksdag! Wat nu?

Foto: Plate & Pattern

Enkele weken voor je huwelijk begin je de weersvoorspellingen in het oog te houden. Zou het regenen of niet? Wanneer er dan toch regen wordt voorspelt, zorg er van voor dat geen reden hoeft te zijn om je huwelijksdag volledig in het water te laten vallen. Met deze tips kan je je alvast goed voorbereiden zodat je nog steeds het zonnetje kan zijn op je huwelijksdag!

1. Koop alvast paraplu’s

Je kan beter op voorhand paraplu’s kopen voor de hele suite. Kies voor wit of je themakleur. Regent het op jullie trouwdag dan toch, dan komen ze soms nog wel decoratief van pas tijdens de fotoshoot. Trouw je met Boboda, dan zorgen wij hier altijd voor.  

2. Voorzie een fotolocatie binnen

Ga op zoek naar een mooie fotolocatie binnen, zo heb je toch een plan B. Hoor eens bij de fotograaf of hij een geschikte locatie in de buurt kent of ga zelf op zoek. Musea, B&B’s, hotels, winkelcentra, warenhuizen, boerderijen, . Vraag zeker naar de mogelijkheden bij de toeristische dienst van je gemeente.

3. Zorg ervoor dat je je kan verfrissen

Als uitgeregend bruidspaar wil je zeker niet op de foto. Zorg voor een opfrispakketje (handdoek, papieren zakdoekjes, haardroger, …) dat je kan gebruiken mocht het nodig zijn. En gebruik waterproof mascara :-).

4. Buienradar is je vriend

Hou Buienradar zeker in het oog op de dag zelf. Dankzij de moderne technologie kan je haast op het uur zien wanneer de regen exact valt. Soms loont het dan ook de moeite om een uurtje te wachten met de fotoshoot (als je planning dat natuurlijk toelaat).

Bovendien heb ik met laten vertellen dat regen op je huwelijksdag ook geluk brengt, dus misschien is een klein beetje regen dan toch zo erg niet voor eeuwig geluk!

Geniet van jullie dag!

Ellen

Nog geen reacties!

Heb je iets te vertellen? Ga je gang, wij luisteren!

Please no link dropping, no keywords or domains as names, do not spam, and be nice!