Boboda

Wedding & Events

Vind de beste leveranciers met deze tips!

Hoe vind je de juiste leverancier? Wanneer ben je zeker dat je een goede leverancier gevonden hebt? Eén op wie je kan rekenen? Niet zo eenvoudig want er zijn veel aanbieders op de bruidsmarkt. De ene al beter dan de andere. Deze 5 basistips helpen je alvast op weg!

Zorg er op voorhand voor dat het zo niet hoeft te lopen…

1) Kies voor een leverancier waarbij je je goed voelt!

Dit is waarschijnlijk de meest belangrijke tip die ik je kan geven! Zoek naar een leverancier waar je je goed bij voelt en die je vertrouwt. Meestal kom je al veel te weten bij een eerste kennismakingsgesprek. Voel je na dit gesprek niet verplicht om deze leveranciers te kiezen als je niet volledig tevreden bent. Je huwelijkdag is immers een moment dat je maar eens in je leven meemaakt. Voor zo’n belangrijk moment moet je kiezen voor de beste.

2) Vraag naar referenties!

Ga niet zo maar met een leverancier in zee waar je niet 100% zeker van bent. Het vragen naar referenties kan je hierbij helpen. Altijd leuk om samen te werken met een leverancier waarover andere bruidsparen ook heel tevreden waren. Vraag in je omgeving na met welke goede leveranciers je vrienden of kennissen samenwerkten.

3) Ken je aantallen!

Alvorens je start met je zoektocht, moet je toch een idee hebben over de aantallen. Hoeveel gasten denk je uit te nodigen? Wat is je budget? En hoe verdeel je dat beschikbare budget over je verschillende trouwonderdelen? Van zodra je deze gegevens hebt, kan een leverancier je gemakkelijker een passende offerte aanleveren.

4) Durf te onderhandelen!

Past een leverancier niet binnen je budget maar wil je er wel graag mee samenwerken, vraag dan wat hij kan doen om de kosten te verminderen. Durf korting te vragen waar je denkt dat dat nog mogelijk is. Let wel, dit zal niet bij alle leveranciers mogelijk zijn.

5) Stel veel vragen!

Door veel vragen te stellen kan je nagaan hoe ervaren een leverancier is en op welke manier hij omgaat met jou als klant. Ga zeker na welk alternatief een leveranciers voorziet mocht er bij de voorbereidingen van jullie huwelijk iets onverwachts voordoen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als de leveranciers ziek is, de bruidstaart gevallen is bij het verplaatsen, … . Noteer in ieder geval ook de antwoorden op de vragen die je hebt gesteld zodat je er achteraf op kan terugvallen bij het maken van je keuze.

Het vinden van een goede leverancier is niet eenvoudig. Boboda werkt daarom samen met enkele leveranciers waarvan we zeker zijn dat ze kwaliteit afleveren. Kijk snel op onze partnerpagina en maak kennis met hen! Door samen te werken met een weddingplanner hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit van de leveranciers. Boboda stelt immers alle nodige vragen voor jou.

Veel succes met de verdere voorbereidingen!

Ellen

Nog geen reacties!

Heb je iets te vertellen? Ga je gang, wij luisteren!

Please no link dropping, no keywords or domains as names, do not spam, and be nice!