Boboda

Wedding & Events

5 tips om van je bruiloft een succes te maken!

Je wil dat je feest anders is dan alle andere, dat het er uit springt en bovendien dat je gasten je nadien vertellen dat ze nog nooit zo’n goed feest hebben meegemaakt! Je gasten verrassen is niet gemakkelijk. Maar als je deze 5 tips opvolgt, kan je er zeker van zijn dat de kans groot is dat het het beste feest ooit wordt!

Je uitnodiging zet de toon voor je hele feest!

Het eerste wat je gasten te zien krijgen van je feest is je uitnodiging. Daarom is het belangrijk om er voldoende aan te schenken. Als je kiest voor een papieren uitnodiging probeer dan verder te gaan dan de uitnodigingen waar je enkel jullie namen en trouwdatum moet veranderen. Ga voor een mooi ontwerp met een leuke foto en verras je gasten vanaf het eerste moment! Naast de papieren uitnodigingen bestaan er tal van andere concepten om origineel uit de hoek te komen. Wat dacht je van een videoboodschap op DVD? Of een uitnodiging via flessenpost? Maak het helemaal af met een gepersonaliseerde postzegel.

Kies een thema!

Steeds meer bruidsparen kiezen voor een thema om van hun huwelijk een origineel concept te maken. Bij een thema kan je je originaliteit helemaal los laten gaan. Er zijn immers zoveel mogelijkheden. Je kan het thema doortrekken in alle verschillende trouwonderdelen. Je kan je gasten verrassen met je thema dat tot in de details klopt. Inspiratie nodig? Volg de workshop ‘Alles voor een fantastisch themahuwelijk’ bij Boboda Weddings & Events.

Waar is je bruiloft? Daar ben ik nog nooit geweest!

Een onbekend locatie maakt je gasten nieuwsgierig. De ideale manier dus om ze te verrassen. Durf te kiezen voor minder traditionele feestlocaties. Waarom geen loods ombouwen tot feestlocatie? Of een feest te midden van de natuur? Of een feest op een boot? België telt tal van mooie en minder voor de hand liggende locaties. Vind je in België toch niet je gading, dan kan je er nog altijd op uittrekken naar andere landen.

80% van de herinneringen aan een bruiloft bestaan uit het eten en het dansfeest!

Zorg daarom voor een knallend feest met lekker eten. Je wil toch dat je gasten tevreden naar huis gaan? Bespaar dus zeker nooit op je catering of je DJ, maar verras je gasten met smakelijke hapjes en drankjes. Bezoek de DJ die je wil door vooraf even te gaan luisteren op een ander feest als dat kan. Bij de cateraar kan je vragen om de menu of de hapjes alvast eens voor te proeven.

Details maken je feest pas echt af!

Het zit hem allemaal in de details. Zeker als je er voor kiest om een themahuwelijk te plannen, kan je het verhaal tot in de details laten kloppen. Dat zorgt vast en zeker voor leuke herinneringen aan jullie huwelijk!

Veel succes!

Ellen

Nog geen reacties!

Heb je iets te vertellen? Ga je gang, wij luisteren!

Please no link dropping, no keywords or domains as names, do not spam, and be nice!