Boboda

Wedding & Events

Voordelen weddingplanner

Regelmatig krijgt Boboda de vraag waarom bruidsparen zouden moeten kiezen voor een weddingplanner. Wat zijn nu precies de voordelen van een weddingplanner? Wat is de meerwaarde van een weddingplanner bij jullie huwelijk? We zetten de vele voordelen graag even voor jullie op een rijtje.

Kennis en ervaring

Boboda heeft ervaring bij het organiseren van huwelijken en volgt alle huwelijkstrends op de voet. Deze ervaring zal bij de organisatie van jullie huwelijk zeker van pas komen. Jullie kunnen immers bij Boboda terecht met al jullie vragen tijdens de voorbereidingen van jullie huwelijk. Jullie hoeven jullie nergens zorgen over te maken en kunnen van de voorbereidingen genieten zonder stress. Bovendien is Boboda een gediplomeerde en gecertificeerde weddingplanner van de BWPB (Beroepsorganisatie van Weddingplanners in België).

Originaliteit

Op zoek naar een leuk en origineel concept? Dan ben je bij Boboda aan het juiste adres! Als weddingplanner zorg ik ervoor dat jullie huwelijk anders is dan alle andere. Met mijn leuke tips en originele ideeën zijn jullie er zeker van dat er na jullie huwelijk nog lang over gesproken zal worden.

Kostenbesparing

Jullie dachten waarschijnlijk dat trouwen met een weddingplanner duur is? Het tegendeel is echter waar want dankzij Boboda kunnen jullie heel wat geld besparen. Zo maakt Boboda voor jullie prijsafspraken met leveranciers. Bovendien zijn we op de hoogte van de correcte markttarieven van de verschillende leveranciers. Dankzij onze kennis van de huwelijksmarkt kunnen we soms goedkopere suggesties voor bepaalde trouwonderdelen zonder aan kwaliteit in te boeten. Als weddingplanner letten we er ook op dat we jullie vooropgestelde budget niet overschrijden.

Tijdsbesparing

In de organisatie van een huwelijk kruipt heel wat tijd. Door te kiezen voor een weddingplanner kunnen jullie heel wat tijd besparen. Jullie hoeven niet op zoek te gaan naar de juiste leveranciers want Boboda helpt jullie hierbij. Dankzij het unieke registratiesysteem voor jullie gasten, hoeven jullie zelf geen opvolging te doen.

Persoonlijke aanpak

Boboda draagt een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. Wij zorgen voor een concept op maat, aangepast aan jullie wensen. Jullie worden tijdens de voorbereidingen op de hoogte gehouden van alle stappen die we ondernemen tijdens regelmatige overlegmomenten.

Benieuwd wat Boboda voor jullie kan betekenen? Neem dan snel contact op met Boboda voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Tot binnenkort,

Ellen

Nog geen reacties!

Heb je iets te vertellen? Ga je gang, wij luisteren!

Please no link dropping, no keywords or domains as names, do not spam, and be nice!